Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stříbro z Mistrovství České republiky!

Atleti ze Šternberka dovezli z uplynulého víkendu jednu medaili. Halové Mistrovství České republiky dorostenců, dorostenek, juniorů a juniorek se konalo v sobotu a neděli 24. – 25.2. v ostravské hale

article preview

Atleti ze Šternberka dovezli z uplynulého víkendu jednu medaili. Halové Mistrovství České republiky dorostenců, dorostenek, juniorů a juniorek se konalo v sobotu a neděli 24. – 25.2. v ostravské hale.
O medaili se postarala Kateřina Černocká, která vybojovala ve skoku do dálky juniorek 2. místo. Ve velmi vyrovnané soutěži zapsala nejdále 583 cm, za což převzala stříbrnou medaili. Ve skoku vysokém si bohužel vybrala slabší den a s výkonem 166 cm skončila na nepopulárním 4. místě.
V běhu na 400 m juniorů oddíl reprezentoval Šimon Spurný. Přes kontakt se soupeřem zaběhl výborných 51,30 s, což mu v konečném pořadí stačilo na 15. místo.
Dan Nesvadba svůj běh (800 m) zvládl takticky. Doplatil však na nejpomaleji běžený rozběh a s časem 2:05,43 skončil na 16. místě.
Kousek za osobním rekordem doběhl v běhu na 60 m Břetislav Obšil. Čas 7,25 znamená jeho druhý nejrychlejší běh v kariéře a vynesl mu krásné 18. místo.
V neděli se představila štafeta dorostenců ve složení Obšil B., Štencl, Obšil J. a Šíma, kteří po bojovném výkonu obsadili 11. pozici.
Děkujeme za reprezentaci klubu.